Vacature: Industrieel reiniger

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veendam
  • Vacaturenummer 103014

Over de functie

Wil jij werken met hightech materieel in een omgeving waar veiligheid op één staat? Ben je daarnaast een harde werker, proactief en gemotiveerd? Word industrieel reiniger bij Reym!

Als industrieel reiniger houd je reactoren, tanks en leidingen schoon. Nog nooit een opslagtank of warmtewisselaar schoongemaakt? Begrijpelijk, en ook geen enkel probleem! Wij leiden je namelijk op. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die jou alle ins en outs van het vak leert. Daarnaast bieden we je ook de benodigde opleidingen en cursussen. Binnen de kortste keren ben je een ware professional.

Het bedrijf waar je gaat werken is Reym, een grote en vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. We zoeken nieuwe collega’s voor de vestigingen Delfzijl, Veendam, Akkrum en Emmen. Voordat je aan de slag kunt, word je medisch gekeurd. De uitkomst van deze keuring bepaalt of je kan starten met het opleidingstraject. De volgende opleidingen en/of certificaten krijg je van Abiant en Reym: H2S, flensmonteur, adembescherming B en hogedruk reiniger. Wanneer je al in het bezit bent van een aantal certificaten dan is dat mooi meegenomen.

Wij willen ons erg graag voor langere tijd aan jou binden; denk dus in jaren en niet in maanden. Je wordt ingedeeld in de cao Goederenvervoer, functiegroep C. Je salaris als aankomend reiniger is € 11,09 en krijgt er elk jaar een trede bij (ervaren cleaners in overleg). Tot de standplaats heb je recht op kilometervergoeding en vanaf de standplaats krijg je de reisuren betaald.

Functie-eisen

> je beschikt over rijbewijs b en eigen vervoer
> je hebt een geldig VCA-certificaat of bent bereid om deze te behalen
> je bent flexibel inzetbaar en bereid om over ver te gaan
> je bent in staat om fysiek werk te verrichten
> enige ervaring is een pre, bijvoorbeeld binnen de industriële reiniging en/of een technische omgeving

Wil jij werken als industrieel reiniger bij Reym? Stuur gelijk je cv en wij nemen contact met je op! Abiant Scheemda verzorgt voor Reym de werving- en selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant via 0597 59 11 15 of via infoscheemda@abiant.nl