Vacature: Bouwkundig tekenaar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104245

Over de functie

Heb jij een afgeronde mbo opleiding in de bouw of techniek en ben jij in staat om werkzaamheden op een accurate wijze voor te bereiden? Werk je daarnaast hard en ben je stressbestendig? Dan is deze baan als bouwkundig tekenaar echt iets voor jou.

In verband met de drukte zijn we voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen op zoek naar een (junior) bouwkundig tekenaar. Als bouwkundig tekenaar werk je samen met een collega en verzorg je het digitaal inmeten van vastgoedobjecten op locatie. De ingemeten gegevens werk je uit en verwerk je vervolgens in het systeem.

De opdrachtgever is inmiddels al meer dan 20 jaar werkzaam en richt zich voornamelijk op grootschalig planmatig woningonderhoud.

Het betreft een fulltime functie in een hecht team voor langere periode. Zij stellen het doel je te ontwikkelen tot bouwkundig tekenaar. Je werktijden zijn in overleg. Ervaring voor deze functie is niet perse nodig. Ook als je net klaar bent met school en gemotiveerd bent het vak te leren, kun je reageren.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een mbo techniek of bouw opleiding
> je werkt nauwkeurig
> je bent bij voorkeur bekend met Autocad of Arkey

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Beilen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via