Vacature: Parttime horeca medewerker

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Leeuwarden
  • Vacaturenummer 104249

Over de functie

Wil jij aan de slag in de horeca en ben jij tussen de 8 en 20 uur per week beschikbaar? Lees dan snel wat voor leuke functie wij voor je beschikbaar hebben.

Een nieuwe fastfood keten opent binnenkort haar deuren in Leeuwarden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die hier parttime aan de slag willen. Je werkzaamheden zijn erg afwisselend. In de keuken bereid je broodjes en maak je producten klaar in de frituur. Jouw klantvriendelijke houding komt perfect van pas achter de kassa. Omdat er ook eten bezorgd zal worden met een auto is het handig wanneer je over een rijbewijs beschikt. Tot slot zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de keuken en het restaurant tijdens en aan het einde van de dag schoon en netjes zijn.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend. De werkdagen- en tijden zijn in overleg. Directe ervaring in de horeca is voor deze functie niet persé vereist. Het gaat er vooral om dat je klantgericht en gemotiveerd bent en dat graag nieuwe dingen wilt leren. Als je al ervaring in de fast service hebt is dat een pre. Verder is het een pre wanneer je over een HACCP certificaat. In overleg met het bedrijf zal een startdatum worden vastgesteld.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> bezit van HACCP is een pre

Ben jij de horeca medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.