Vacature: Meewerkend voorman glastuinbouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 104251

Over de functie

Heb je ervaring als meewerkend voorman maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Emmen? Dan zijn we op zoek naar jou!

In de omgeving van Emmen zijn we op zoek naar een meewerkend voorman glastuinbouw. Je komt te werken zowel in de kas als in de loods. Als meewerkend voorman stuur je operationeel aan. Dit betreffen zowel Nederlandse medewerkers als ook arbeidsmigranten met verschillende nationaliteiten. Je werkt daarnaast mee en je weet kleine storingen op te lossen. Je instrueert nieuwe medewerkers en controleert op kwaliteit en werktempo.

Als meewerkend voorman heb je een sterke en no nonsens mentaliteit. Je bent flexibel ingesteld en afspraken kom je vanzelfsprekend na. Je hebt inzicht en gevoel in de werkzaamheden die gerealiseerd dienen te worden. Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken. En je bent altijd op zoek naar verbetering, zowel in het belang van het bedrijf als ook voor je eigen ontwikkeling.

Je komt te werken in een platte organisatie met korte lijnen. Je werkt samen in een team van zowel Nederlandse als Poolse collega’s. Het betreft een fulltime functie. Je werkdagen en tijden zijn in overleg. Het salaris is volgens de Open Teelten-cao en het betreft een functie voor langere periode.

Functie-eisen

> je bent bij voorkeur in het bezit van een afgeronde mbo opleiding richting plantenteelt
> je hebt aantoonbare werkervaring
> je bent woontachtig in de omgeving van Emmen
> je beschikte over leidinggevende capaciteiten

Ben jij die meewerkend voorman die we zoeken? Solliciteer direct! Voor meer vragen kun je contact opnemen met Abiant Emmen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via