Vacature: Leerling monteur transportbanden Lutze Conveying

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Baflo
  • Vacaturenummer 103630

Over de functie

Wil jij graag aan de slag als monteur bij een internationale speler in de transport- en kunststoftechniek? En ben je niet bang om je handen vies te maken? Dan is deze vacature als leerling monteur transportbanden bij Lutze Conveying net wat voor jou.

Als leerling monteur transportbanden leer je intern alle kneepjes van het vak. Van het monteren van transportbanden en de daarbij horende componenten tot het verrichten van onderhoud. Ook leer je om inspecties en preventieve werkzaamheden uit te voeren in de werkplaats in Baflo. Het op maat maken van transportbanden hoort ook bij je takenpakket.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bent bereid om deze te halen
> je bent in het bezit van een rijbewijs B

Relevante werkervaring in de technische branche een pre. Wanneer je nog geen ervaring hebt als monteur transportbanden, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Organisatieomschrijving
Lutze Conveying is specialist op het gebied van industriële transportbanden en transportsystemen. Hun expertise richt zich op het confectioneren, monteren, repareren, onderhouden en verbeteren van transportsystemen in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, zand en grind, metaal en recycling. Vanuit de locaties Dordrecht, Veenendaal, Emmen en Baflo zijn hun experts dagelijks aan de slag om de productie-installaties van de klanten bedrijfszeker te houden. Ter versterking van het team in Bedum zijn ze op zoek naar een monteur transportbanden. Je komt terecht in een klein team, met circa dertien collega’s, waar een open en informele sfeer heerst.

Het aanbod
> een prima salaris
> een afwisselende baan
> voldoende opleidingsmogelijkheden
> prettige werksfeer

Wil jij worden opgeleid tot monteur transportbanden? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Op https://www.lutze-conveying.com/nl/onderneming/ vind je meer informatie over het bedrijf. Abiant Bedum verzorgt de werving en selectie voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 050 206 00 92 of mailen naar vacature@abiant.nl