Vacature: Sloper

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Salaris Tussen €11,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104194

Over de functie

Kan jij het zwaardere werk gemakkelijk aan en werk je daarnaast graag op verschillende locaties? Ben jij verder een echte aanpakker die goed kan samenwerken? Dan ben jij misschien wel de sloper die wij zoeken!

Je bent werkzaam op verschillende projecten, voornamelijk in Noord-Nederland, waarbij verschillende vormen van sloop elkaar afwisselen. Voor deze functie is het belangrijk dat je een goede fysieke gesteldheid hebt en niet bang bent om vieze handen te krijgen.

Jouw werk voer je handmatig uit met behulp van (elektrisch) gereedschap. We zoeken iemand die fulltime beschikbaar is en die bij voorkeur in bezit is van een VCA certificaat. Heb je nog geen VCA maar ben je wel bereid om deze te behalen? Dan komen wij ook graag met je in contact!

De verdiensten voor deze functie als sloper variëren van 11 tot 14 euro bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt, is er werk voor langere tijd.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de sloper waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via