Vacature: Kraanmachinist/ medewerker akkerbouwbedrijf

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104255

Over de functie

Ben jij een harde werker die het werk ziet liggen? Heb je daarnaast technisch inzicht en enige ervaring met het repareren van voerte? Dan ben jij misschien wel de medewerker akkerbouw waar wij naar op zoek zijn!

Per direct zijn we in de omgeving van Scheemda op zoek naar een medewerker akkerbouw. Als medewerker bij dit akkerbouw-/ loonbedrijf houd jij je bezig met alle veelvoorkomende werkzaamheden. Denk hierbij voornamelijk aan het zaaien, poten, ploegen en rooien van verschillende akkerbouwgewassen. Ook word je ingezet voor de besturing van zowel een mini- als midikraan. Wij zoeken hiervoor iemand met enige ervaring. Met jouw technische inzicht ben je er tot slot toe in staat om kleine reparaties en onderhoud aan deze voertuigen zelfstandig uit te voeren. Wij zijn op zoek naar iemand met een harde werkersmentaliteit die graag de handen uit de mouwen steekt.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als medewerker bij een akkerbouwbedrijf
> je hebt ervaring op een mini- en midikraan
> je bent in het bezit van een rijbewijs B en T
> je bent fulltime beschikbaar

Ben jij de medewerker akkerbouw waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct. Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.