Vacature: Calculator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer 104272

Over de functie

Ben jij een ster in het maken van berekeningen en heb jij een commerciële instelling? Beschik je daarnaast over sterke communicatieve vaardigheden en ben je fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder wat voor mooie vacature wij voor jou beschikbaar hebben!

Door de groei van de organisatie komt er een nieuwe functie als calculator beschikbaar. Als calculator maak je berekeningen van de benodigde materialen en uren voor projecten van dit bedrijf. Dit doe je aan de hand van bestektekeningen. De uiteindelijke gegevens gebruik je voor het opstellen van offertes. Omdat je hiervoor nauw samenwerkt met verkopers en projectleiders van het bedrijf is het van belang dat je goed met anderen kunt samenwerken. Verder gebruik je jouw communicatieve vaardigheden tijdens overleggen met leveranciers. Je gebruikt daarnaast jouw kennis en rekenkundig inzicht om de calculatie- en inkoopprocessen waar nodig te verbeteren.

Het bedrijf waarvoor je gaat werken heeft zich gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van bestaande kozijnen. Ze hebben vestigingen door het hele land. Jouw werkzaamheden zullen in Assen plaatsvinden waar je in een jong team komt te werken.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo- opleiding
> je hebt een commerciële instelling
> je hebt goede communicatieve vaardigheden

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.