Vacature: Teamleider Abiant Scheemda

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104168

Over de functie

Abiant Scheemda, vestiging van Abiant van het eerste uur; daar is een plaats vrij. Voor niemand minder dan jou! Tenminste als jij gaat voor een organisatie die staat voor ‘persoonlijk, betrokken en dichtbij’ en waar samenwerking en dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland met 11 vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Midden in het werkveld dus altijd dichtbij voor medewerkers en opdrachtgevers.

Als je gaat voor deze baan voel je direct een open, gemoedelijke sfeer wanneer je bij de vestiging van Abiant in Scheemda binnenstapt. Iedereen is daar welkom voor een kop koffie, of je werk zoekt of al voor Abiant werkt. Corien (personeelsplanner), Bert (accountmanager), Harry (accountmanager agrarisch) en Kim (administratief medewerker) staan graag nieuwe en bekende Abianters te woord! Collega’s die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar ook voor jou! Binnen dit hechte team is eerlijke en rechtstreekse communicatie een vereiste en de geroemde teamgeest en humor worden op gezonde wijze bewaakt. De agrarische roots van Abiant zijn op deze vestiging nog duidelijk zichtbaar. Tijdens de soms hectische werkweek wordt er uiteraard tijd voor ontspanning gemaakt tijdens de lunch aan de picknicktafel. Tot slot krijg je ook nog een geheel gerestyled kantoor cadeau. Vorig jaar is de vestiging namelijk voorzien van de nieuwe Abiant huisstijl.

Heb jij veel ervaring in de commerciële branche? Is de uitzendbranche daarnaast een wereld waar je interesse ligt? Ben jij inspirerend, motiverend en weet je op een coachende manier leiding te geven?
Word dan onze nieuwe

teamleider (100%)

Wat ga jij doen
> deel uitmaken van het team waarbij jij als teamleider de verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse gang van zaken
> motiveren en inspireren van jouw teamleden
> opstellen van accountplannen en eindverantwoordelijk voor de uitvoering hiervan
> ontwikkelen van commerciële activiteiten, eventueel met passende lokale PR activiteiten
> actief meewerken aan de dagelijkse planning- en recruitmentactiviteiten
> aansturen van de diverse (administratieve) processen
> onderhouden van contacten met in- en externe relaties
> meedraaien in het rooster van bereikbaarheidsdiensten

Wat breng je mee
Door jouw gevoel voor onderlinge verhoudingen communiceer je gemakkelijk met opdrachtgevers, vestigingsmedewerkers en leidinggevenden. Je bent een enthousiaste, commerciële en ondernemende persoonlijkheid; je bent goed in netwerken, acquisitie en verkoop. Ook ben je besluitvaardig en in staat teamleden op hun verantwoordelijkheden aan te spreken.

Functie-eisen

Verder beschik je over:
> hbo werk- en denkniveau
> kennis en/of affiniteit met onze branches
> werkervaring in een commerciële en/of leidinggevende functie
> de wil om alles van de uitzendbranche te leren, voorkennis is geen vereiste maar wel een pre
> creatief en probleemoplossend vermogen
> bij voorkeur kennis van de regio Scheemda

Kortom: je bent een verbinder, coach en inspirator die een stevige gesprekspartner is voor grote accounts. Jij bouwt graag mee aan het netwerk van Abiant en draagt hiermee bij aan het succes van Abiant.

Wat bieden wij jou
Werken bij Abiant betekent onderdeel zijn van één van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Bij Abiant kennen wij al onze mensen persoonlijk. We weten wat iemand wil en in huis heeft. Medewerkers waar we trots op zijn. We bieden je daarom:
> een nieuwe uitdaging
> een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie met een coöperatieve basis
> een fulltime dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
> primair: een prima salaris en een bovengemiddeld aantal vrije dagen
> secundair: een winstuitkering, leaseauto en prima pensioenvoorzieningen
> deelname aan onze Abiant Academie

Enthousiast
Wil jij aan de slag als teamleider? Dan ontvangen wij graag je cv met motivatie. Hierin beschrijf je waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever.

Mail vóór 1 februari 2019 je sollicitatiebrief met cv, o.v.v. vacaturenummer 18/29 naar sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Brigitte Gijzen. Mogelijk maakt een assessment onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Arien Huijssoon (regiomanager), t 06 50 50 81 30.