Vacature: Productiemedewerker MAN trucks

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 103846

Over de functie

Beschik jij over technisch inzicht en wil je dit graag inzetten bij de assemblage van bedrijfswagens? Lees dan snel verder in welke functie jij direct aan de slag kunt.

Als productiemedewerker MAN trucks zijn jouw hoofdtaken de werkvoorbereiding en assemblage van bedrijfswagens. Dit doe je aan de hand van productieboeken. Ter voorbereiding van de werkzaamheden ga je orderpicken op basis van een werkorder. Ook verzorg je prefab werkzaamheden. Voor de assemblage ben je bezig met de demontage en montage van componenten voor de elektrische en hybride systemen. Aan de hand van aanwezige schema’s weet je zonder moeite bekabeling te trekken en bedradingen correct aan te sluiten. Ook sluit je zonder moeite hydraulische componenten aan. Tot slot voer je systeem checks uit en help je waar nodig met het oplossen van storingen.

Wij zoeken een leergierig persoon met een technische achtergrond. Het liefst heb je kennis van mechatronica, elektronica en hydrauliek. Met jouw collega’s zorg je ervoor dat de werkomgeving schoon en veilig gehouden wordt.

Functie-eisen

> je hebt een technische mbo- opleiding gevolgd
> je hebt kennis van/ ervaring met mechatronica, elektronica en/ of hydrauliek
> je bent bereid om kennis over nieuwe technologieën en technieken bij te leren

Ben jij de productiemedewerker MAN trucks waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via