Vacature: Installatiemonteur - van der Doorn installatietechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Ten Post
  • Vacaturenummer 104280

Over de functie

Heb jij een afgeronde opleiding richting installatietechniek? Of volg je de opleiding installatiemonteur? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze rol als installatiemonteur!

Van der Doorn installatietechniek is opgericht in 2001 door Richard van der Doorn, die ruime ervaring heeft in het vak. Inmiddels zijn beide zoons ook werkzaam bij van der Doorn installatietechniek. Zij onderscheiden zich in persoonlijk contact en betrokkenheid.

Of het nu gaat om verwarming, klimaatbeheersing, elektriciteit, loodgieter werkzaamheden, dakbedekking of isolatie, van der Doorn regelt het. In deze rol als installatiemonteur, werk je mee aan alle bovenstaande facetten van het vak. Je wordt begeleid door een ervaren installatiemonteur, die samen met jou de werkzaamheden oppakt. Je biedt assistentie en ondersteuning. Je werkt voor zowel bedrijven als particuliere klanten.

Werken bij van der Doorn
Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende en veelzijdige functie binnen een klein en gedreven team, dan is deze functie net wat voor jou! Het gaat om een fulltime functie (32 tot 40 uur), waarbij je werkt van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 07.30 tot 16.30 uur.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding richting de installatietechniek (of bent hiermee bezig)
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid om deze te halen
> bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs b

Ben jij het aanstormend talent in de installatietechniek en volg je een bbl-opleiding richting de installatietechniek? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Solliciteren op deze functie als installatiemonteur? Stuur dan je cv op! Abiant Bedum verzorgt voor van der Doorn de sollicitatieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl