Vacature: Glaszetter Oomkens

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Middelstum
  • Vacaturenummer 104279

Over de functie

Heb jij concrete ervaring als glaszetter en werk je daarnaast zeer precies? Lees dan snel verder wat voor leuke vacature wij voor je beschikbaar hebben!

Wegens groei van het bedrijf zijn we voor Timmerfabriek Oomkens in Middelstum op zoek naar een ervaren glaszetter. De werkzaamheden binnen deze functie bestaan uit het zetten van glas. Verder verzorg je klein timmerwerk en monteer je kozijnen af. Dit doe je voornamelijk in de werkplaats van het bedrijf. Af en toe kan het voorkomen dat je bij particulieren of bedrijven langs gaat. Omdat je regelmatig zelfstandig werkt is het belangrijk dat je ervaring hebt als glaszetter. Je maakt deel uit van een team van ongeveer 30 collega's in diverse functies. Het gaat om een fulltime functie waarbij de intentie is dat je voor langere tijd aan de slag gaat. De salariëring geschiedt volgens de cao Timmerindustrie en wordt door Abiant verzorgd.

Timmerfabriek Oomkens is sinds 1994 gevestigd in Middelstum en is één van de grootste werkgevers in het dorp. Het bedrijf is in 1967 begonnen in Toornwerd door de vader van de huidige eigenaar. Al geruime tijd wordt er gewerkt aan het moderniseren van het productieproces van traditioneel maakwerk naar computergestuurd. Als resultaat kan het bedrijf als enige in Noord-Nederland complete gevelelementen leveren, inclusief afgelakte en van beglazing voorziene kozijnen.

Functie-eisen

> je hebt ervaring als glaszetter
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je hebt geen hoogtevrees

Ben jij de glaszetter die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.