Vacature: (Leerling) dakdekker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 102700

Over de functie

Werken op hoogte? Dat is voor jou geen probleem! Ben jij verder een echte aanpakker die initiatief neemt en die zijn hand niet omdraait voor een zware klus? Dan ben jij misschien wel de (leerling) dakdekker waar wij naar op zoek zijn.

Wegens uitbreiding van het team zoeken wij voor een bedrijf in het noordwesten van Groningen een dakdekker die fulltime aan de slag kan. Bij zowel particulieren als bedrijven voorzie jij samen met jouw collega’s de daken van dakpannen. Naast het leggen van dakpannen op nieuwe daken houdt dit bedrijf zich ook bezig met het renoveren van bestaande daken, het plaatsen van dakramen en het leggen van isolatieplaten. De klanten bevinden zich vooral in de drie Noordelijke provincies.

Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en die niet terugdeinst voor zwaar werk. Voldoe jij aan deze omschrijving, maar heb je nog geen ervaring als dakdekker? Ook dan komen wij graag met jou in contact! Het is namelijk mogelijk om het vak bij dit bedrijf onder de knie te krijgen.

Functie-eisen

> je hebt geen last van hoogtevrees
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat, of bereid om deze te halen
> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)
> je bent in het bezit van eigen vervoer

Ben jij de dakdekker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk en wij nemen contact met jou op. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.