Vacature: Teamleider technisch laboratorium

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 104286

Over de functie

Op zoek naar een baan waar je jouw leidinggevende kwaliteiten kunt combineren met je passie voor elektrotechniek? Dan hebben wij de perfecte uitdaging als teamleider technisch laboratorium!

De vestigingsplaats is Emmen. Je gaat werken bij een fabrikant van elektromotoren industriële ventilatoren, speciale constructies en halffabricaten. Binnen dit bedrijf kom je terecht bij het technisch laboratorium. In deze rol als teamleider geef je leiding aan het team wanneer het gaat om het ontwikkelen, ontwerpen, onderzoeken en wijzigingen binnen de elektrische werking van elektromotoren, industriële ventilatoren, pompen en speciale constructies. En hierin hou je de voortgang en planning in de gaten.

Verder:
> maak je berekeningen van de technische werking van prototypes van elektrische machines
> bepaal je proefopstellingen van de te testen objecten en bepaal je de wijze waarop dit wordt getest
> verricht je metingen en mechanische beproevingen en weet je deze vervolgens vast te leggen in een rapport

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting elektrotechniek, of een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau in deze richting
> je bent in het bezit van VCA-VOL
> je hebt kennis van zowel de Duitse als Engels taal, in woord en geschrift

Wij bieden een fulltime baan met toekomst perspectief, een vaste aanstelling behoort bij goed functioneren op termijn zeker tot de mogelijkheden.

Is deze baan als teamleider bij een technisch laboratorium jou op het lijf geschreven? Dan zien we graag je cv tegemoet. Mocht je vragen hebben of nieuwsgierig zijn naar meer informatie dan kun je contact opnemen met Marieke Kerkhof, adviseur Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of per mail via mkerkhof@abiant.nl