Vacature: Bedrijfsleider de Verbinding BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104288

Over de functie

Voor onze opdrachtgever de Verbinding BV in Groningen op zoek naar een bedrijfsleider. Zeggen de capaciteiten: dienend leiderschap, communicatief en sociaal vaardig iets over jou? Lees dan snel verder.

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de materiële, administratieve, logistieke en facilitaire ondersteuning van de productie van de afdelingen. Zo overzie je de voorraden van materialen en productieonderdelen en bestel je tijdig bij de leveranciers. Je regelt de inkomende materialen en uitgaande producten. Je zorgt ervoor dat machines, gereedschap en huisvesting in orde zijn. Je berekent kostprijzen, maakt verkoopfacturen, controleert inkoopfacturen en administreert de gewerkte uren. Je zorgt ervoor dat het productieproces goed verloopt en van goede kwaliteit is. Je onderhoudt relaties met leveranciers, afnemers en dienstverleners. Daarnaast rapporteer je aan de directeur.

De Verbinding BV in Groningen is een constructiebedrijf in hout en aluminium. De houtafdeling maakt houten kozijnen, dakkapellen en kleine houtskeletbouw. De aluminiumafdeling maakt aluminium schuifpuien en kozijnen. De Verbinding BV is een social enterprise: 16 van onze 24 medewerkers zijn doof.

Als bedrijfsleider beschik je over bedrijfskundige kennis en inzicht. Je bent kostenbewust en je hebt oog voor veiligheid. Je bent goed in het overzicht houden van de grote lijnen maar ook de details. Het betreft een fulltime functie en de Verbinding BV hanteert de cao-metaalbewerking. Inschaling is naar opleiding en ervaring.

Functie-eisen

> je beschikt over middelbaar of hoger technisch onderwijs (bouw, constructie, houtbewerken)
> je hebt een ruime ervaring in productieprocessen en calculatie
> je beheerst de Nederlandse Gebarentaal, of de bereidheid deze te leren

Ben jij die bedrijfsleider die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Bouw op het telefoonnummer 050 20 60 209 of via bouw@abiant.nl.