Vacature: Assistent-bedrijfsleider de Verbinding BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104287

Over de functie

Ter ondersteuning van de bedrijfsleider zijn we voor onze opdrachtgever de Verbinding BV in Groningen op zoek naar een assistent-bedrijfsleider. Zeggen de capaciteiten: toegewijd, communicatief en nauwkeurig iets over jou? Lees dan snel verder.

Als assistent-bedrijfsleider ondersteun je de bedrijfsleider in de materiële, administratieve, logistieke en facilitaire ondersteuning van de productie van de afdelingen. Zo beheer je de voorraden van materialen en productieonderdelen en bestel je tijdig bij de leveranciers. Je regelt de inkomende materialen en uitgaande producten. Je zorgt ervoor dat machines, gereedschap en huisvesting in orde zijn. Je berekent kostprijzen, maakt verkoopfacturen, controleert inkoopfacturen en administreert de gewerkte uren. Je onderhoudt relaties met leveranciers, afnemers en dienstverleners. Daarnaast rapporteer je aan de bedrijfsleider.

De Verbinding BV in Groningen is een constructiebedrijf in hout en aluminium. De houtafdeling maakt houten kozijnen, dakkapellen en kleine houtskeletbouw. De aluminiumafdeling maakt aluminium schuifpuien en kozijnen. De Verbinding BV is een social enterprise: 16 van onze 24 medewerkers zijn doof.

Als assistent-bedrijfsleider beschik je over bedrijfskundige kennis en inzicht. Je bent kostenbewust, sociaal vaardig en je hebt gevoel voor hoofd- en bijzaken. Het betreft een fulltime functie en de Verbinding BV hanteert de cao-metaalbewerking. Inschaling is naar opleiding en ervaring.

Functie-eisen

> je beschikt over middelbaar beroepsonderwijs (bouw, constructie, houtbewerken)
> je hebt ervaring in productieprocessen en calculatie
> je beheerst de Nederlandse Gebarentaal, of de bereidheid deze te leren

Ben jij die assistent-bedrijfsleider die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Bouw op het telefoonnummer 050 20 60 209 of via bouw@abiant.nl.