Vacature: Machinist groenvoorziening

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Sneek
  • Vacaturenummer 103210

Over de functie

Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Dan spreekt deze vacature je vast aan.

Als machinist groenvoorziening ga je zelfstandig te werk, je maait plantsoenen, parken en sportvelden met een kooi- en/of cirkelmaaier. Belangrijk voor deze functie is dat je bekend met deze machines binnen de groenvoorziening en je enthousiast bent voor het bedienen hiervan. Daarnaast is het belangrijk dat je technische bent zodat je kleine onderhoudswerkzaamheden aan de machine zelfstandig kunt uitvoeren.

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met 17 vestigingen in Nederland die o.a. actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de vestiging in Sneek zijn wij op zoek naar een machinist groenvoorziening die met passie en creativiteit zorg wil dragen voor het onderhoud van deze groene projecten.

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid is het werk voor het hele seizoen.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met machinale werkzaamheden
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> je beschikt over goede sociale vaardigheden
> je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
> je bent in het bezit van rijbewijs BE

Ben jij de machinist groenvoorziening die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.