Vacature: Leerling betonboorder K. Wijma B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Drachten-Azeven
  • Vacaturenummer 103606

Over de functie

Vind jij het leuk om iedere dag weer op een andere locatie aan het werk te gaan en met de bedrijfsbus onderweg te zijn in de drie noordelijke provincies? Ben jij een aanpakker die in staat is om na een interne opleiding zelfstandig werkzaamheden te verrichten in de bouw, wegenbouw, agrarische sector, industrie en particulier? Dan is de functie leerling betonboorder / zager misschien wel iets voor jou!

Betonboor- en zaagbedrijf K. Wijma bv in Drachten is opzoek! Bij dit bedrijf werken circa 20 medewerkers. Als leerling betonboorder boor- en zaag je in beton, steen en asfalt. Je werkt van circa 07.00 uur tot 16.00 uur en op den duur is het de bedoeling dat je (ook) zelfstandig kan werken.

De sfeer in het betonboor- en zaagbedrijf, dat gevestigd is in Drachten, is uitstekend: werknemers blijven vaak voor een lange tijd voor dit bedrijf werken. Met de modernste machines worden gaten gemaakt van rond 10 tot 5000 mm in zowel metselwerk, gewapend beton als asfalt. Tevens wordt het nodige zaagwerk uitgevoerd t.b.v. raam- en deursparingen, betonvloeren, en aanpassingen kruisingen en wegen.
We bieden je goede arbeidsvoorwaarden conform cao bouw.

Na een (positieve) proefperiode heb je kans op een vaste baan bij K. Wijma bv.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je beschikt over een VCA-certificaat (of bent bereid deze te halen)
> je bent bereid om op den duur zelfstandig te werken

Ben jij de leerling betonboorder die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via