Vacature: Winkelmedewerker slagerij

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Ten Post
  • Vacaturenummer 104303

Over de functie

Ben jij een klantvriendelijke topper die graag mensen helpt? Werk jij daarnaast hard en ben je op zoek naar een leuke baan in het weekend? Voor een slagerij in de omgeving van Ten Post zoeken wij per direct een winkelmedewerker die het team komt versterken.

In deze slagerij ben jij hét gezicht voor de klanten. Samen met jouw collega’s voorzie jij de bezoekers van al het lekkers dat de slagerij te bieden heeft. Door jouw enthousiaste en klantvriendelijke houding maak jij het de klanten naar hun zin. Je werkt netjes en zorgt er met jouw collega’s voor dat de winkel er altijd tiptop uitziet. Je draait je hand dan ook niet om voor de schoonmaakwerkzaamheden die af en toe verricht moeten worden. Ook help je waar nodig achter in de slagerij bij het schoonmaken van werkbanken, machines en andere zaken.

Jouw werktijden zijn tussen 08:00 en 17:00 uur. Je komt te werken in een hecht team en samen zorgen jullie ervoor dat alle klanten meer dan tevreden de winkel verlaten.

Functie-eisen

> je bent klantvriendelijk
> je bent flexibel inzetbaar

Ben jij de winkelhulp die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via