Vacature: Medewerker houthandel

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104011

Over de functie

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde verkoper in hout die zorgt dat de klant met hetzelfde enthousiasme naar huis gaat. Voel je je aangesproken? Lees dan snel verder.

Als medewerker houthandel zorg je dat de klanten op de juiste manier te woord worden gestaan. Je zorgt dat de lading bij hun thuis wordt bezorgd en regelt de montage. Daarnaast verricht je bijkomend heftruck werk.

Het betreft een houthandel in de omgeving Beilen die toegespitst is op de handel in geïmpregneerd tuinhout, picknicktafels, tuintafels, steigerhout en ijzerwaren voor gebruik in de tuin. Ze leveren zowel aan bedrijven als particulieren.

We bieden je een parttime baan van 24-32 uur voor langere periode waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Salariëring is volgens Doe-het-zelfbranche-cao. De werktijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur en je vindt het geen probleem om op zaterdag te werken.

Functie-eisen

> je bent een echte verkoper
> je bent representatief en klantvriendelijk
> je hebt bij voorkeur enig technisch inzicht

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Beilen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via