Vacature: Ervaren 1e automonteur Vakgarage H & H

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104121

Over de functie

Ben je een ervaren automonteur en stuur je graag anderen aan in hun werkzaamheden? Ben je verder op zoek naar een functie met mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf? Dan is deze functie ervaren 1e automonteur misschien wel iets voor jou.

Voor Vakgarage H&H in Leek zoeken wij een ervaren 1e automonteur. Deze vakgarage bestaat al meer dan 20 jaar en heeft een aanbod van ongeveer 50 auto’s welke gedeeltelijk zijn geïmporteerd uit Duitsland.

Als ervaren automonteur werk je op de moderne werkplaats samen met een team van goed geschoolde monteurs. Jouw ervaring en leidinggevende capaciteiten zet je onder andere in bij het ondersteunen van leerling monteurs. Verder voer je alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van reparaties en keuringen. Ook help je klanten en plan je afspraken met ze in. Je werk fulltime dagdiensten en gaat voor langere tijd aan de slag. Met het oog op de toekomst is er de mogelijkheid om mede-eigenaar van dit autobedrijf te worden. Er zijn dus voldoende kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Functie-eisen

> je beschikt over geruime ervaring als automonteur
> je bent gecertificeerd APK-keurmeester
> je beschikt over leidinggevende capaciteiten en kan daarmee monteurs in opleiding aansturen
> je bent in het bezit van rijbewijs B en bent woonachtig in (de omgeving van) Leek

Ben jij de ervaren 1e automonteur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via