Vacature: Service monteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104352

Over de functie

Heb jij ervaring en kennis van mechanische techniek en lijkt het jou fantastisch om zelfstandig onderhoud en inspecties aan machines uit te voeren? Lees dan snel verder wat deze functie van service monteur inhoudt.

Onze opdrachtgever is onder andere leverancier van hoogwaardige smeermiddelen ter onderhoud en optimalisatie van machines. Na het volgen van een interne opleiding voer je als service engineer voor dit bedrijf smeer-technisch onderhoud uit. Denk hierbij aan werkzaamheden die variëren van het verversen van olie, het nemen van monsters voor analyses en het doorsmeren van machines en lagers. Verder voer je zelfstandig inspecties uit en signaleer en rapporteer je over storingen en lekkages in smeersystemen. De kennis en uitgevoerde werkzaamheden weet je op vakkundige en klantvriendelijke wijze over te brengen aan klanten.

Omdat je tijdens de rapportage onder andere gebruikt maakt van MS Office is het van belang dat je hier basiskennis van hebt. Wij zoeken iemand met een echte doorzettersmentaliteit die fulltime beschikbaar is.

Functie-eisen

> je hebt ervaring binnen een productieomgeving
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt ervaring met MS Office (Word, Excel)

Ben jij de service monteur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via