Vacature: Machine operator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 104355

Over de functie

Jij denkt niet in problemen maar in oplossingen. Zelfs als de lampjes op jouw dashboard roodgloeiend staan te knipperen bewaar jij de rust en weet je storingen op te lossen. Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij perfect bij de functie van machine operator die we beschikbaar hebben.

Bij onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen ga jij aan de slag als machine operator. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten. Als machine operator neem jij de bediening van de machines voor jouw rekening om ervoor te zorgen dat het fabricageproces optimaal verloopt. Toch kan er zich wel eens een probleem voordoen met de machine. In zo’n situatie bewaar jij de rust en los je de storing op zodat de machine binnen de kortste keren weer door draait.

Zowel midden in de nacht als overdag breng jij jouw kunsten in de praktijk. Het werk wordt gedaan in drie ploegendiensten. Je werkt een gehele week in een bepaalde dienst. Deze diensten zijn van 06.00 tot 14.00 uur, 14.00 tot 22.00 uur en 22.00 tot 06.00 uur. Als operator sta jij te popelen om hier aan het werk te gaan!

Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen en heeft een uitgebreid netwerk van agenten. Zij leveren een technisch hoogwaardig kwaliteitsproduct en zijn daardoor voor klanten 1e keus. We zoeken daarom iemand die precies kan werken en voor wie kwaliteit belangrijk is.

Functie-eisen

> je hebt MBO werk- en denkniveau
> je vindt werken in 3-ploegen geen probleem

Wil je graag aan de slag als machine operator? Solliciteer dat direct! Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via