Vacature: Diagnosetechnicus Terwolde Renault

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veendam
  • Vacaturenummer 104147

Over de functie

Weet jij als echte vakman de juiste diagnoses te stellen voor de bedrijfsauto’s? En sta jij bekend als een collega die accuraat en nauwkeurig te werk gaat? Kom het team van Terwolde Renault versterken als diagnosetechnicus!

Voor de vestiging in Veendam zoeken wij een diagnosetechnicus. In deze rol zelf je zelfstandig diagnoses op, waarna je hierover advies uit kan brengen. Het lokaliseren en oplossen van complexe storingen? Dat zie jij als ware uitdaging. Daarnaast ben jij de vraagbaak waar collega’s terecht kunnen voor andere problemen op jou vakgebied. Om dat goed te kunnen (blijven) doen, blijf je op de hoogte van alle technische informatie van de fabrikanten en importeurs.

Terwolde Renault is een regionale dealer voor de merken Renault en Dacia. Totaal hebben zij zeven vestigingen in Noord-Nederland. Terwolde is een professioneel en ambitieus dealerbedrijf die de wensen van de klant voorop zet.

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk en denkniveau
> ervaring als diagnosetechnicus (of in een vergelijkbare rol) of een afgeronde opleiding in dit vakgebied

Ga jij deze uitdaging aan? Dan zien wij graag je cv tegemoet! Abiant Bedum verzorgt Terwolde Renault de werving- en selectie voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mailen naar vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina via