Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 104360

Over de functie

Ligt jouw hart bij landbouwapparatuur en zie jij jezelf al sleutelen aan Dubex- en Agrifac machines? Ben je daarnaast vanaf februari beschikbaar? Dan komen wij graag met jou in contact!

Om de seizoensdrukte te ondervangen zijn wij vanaf februari op zoek naar een ervaren monteur landbouwmechanisatie. Onze opdrachtgever in het noordoosten van Friesland heeft meer dan 100 jaar ervaring je kunt dus gerust stellen dat zij zich hebben gespecialiseerd in spuittechniek voor de land- en tuinbouw. Jouw werk bestaat uit het uitvoeren van reparaties aan landbouw spuitmachines. Bij voorkeur heb je aantoonbare werkervaring in de landbouwmechanisatie en met elektrische systemen. Ook een opleiding in de richting werktuigbouwkunde of landbouwmechanisatie komt goed van pas.

Het gaat om een fulltime baan die in de eerste instantie 4 maanden zal duren. Maak jij jezelf onmisbaar? Dan behoort een langdurige aanstelling tot de mogelijkheden. Jouw werktijden zijn tussen 08:00 en 17:00 uur. De betaling van het salaris is volgens de cao kleinmetaal.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B, E is een pre

Zie jij jezelf aan de slag gaan als monteur landbouwmechanisatie? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via