Vacature: Gevelmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Franeker
  • Vacaturenummer 104361

Over de functie

Ben jij een harde werker die in staat is om zelfstandig te werken? Heb je daarnaast ook nog ervaring met gevel- en metselwerkzaamheden? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Lees hier welke leuke functie wij voor jou beschikbaar hebben.

Als allround gevelmedewerker / metselaar ga je bij Buwalda Multiservice in Franeker bezig met het uitvoeren van verschillende (gevel)werkzaamheden. Dit doe je ten behoeve van de renovatie en het onderhoud van bijvoorbeeld woningen en bedrijfspanden. Je kunt hierbij denken aan hak-, voeg- en metselwerkzaamheden en het aanbrengen van bouwkundige voorzieningen. De functie biedt dus voldoende afwisseling!

Bij Buwalda Multiservice staat kwaliteit hoog in het vaandel, en dat past precies bij jouw precieze manier van werken. Met jouw ervaring en gevoel voor verantwoordelijkheid weet je de werkzaamheden zelfstandig en netjes uit te voeren. Wij zoeken iemand die fulltime beschikbaar is. Bij wederzijds bevallen behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt Buwalda Multiservice uitstekende kansen om door te groeien en om je kennis te vergroten door middel van opleidingen. De salariëring geschiedt volgens de cao Schoonmaak.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent in bezit het van een geldig VCA- certificaat (of je bent bereidt deze te halen)
> je hebt ervaring op het gebied van gevel- en metselwerkzaamheden

Zie jij jezelf aan de slag gaan als allround gevelmedewerker/ metselaar? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf

Buwalda Multiservice levert vele soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. Ze zijn gevestigd in Franeker en de opdrachtgevers bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.