Vacature: Procesoperator A

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Vacaturenummer 104364

Over de functie

Je bent een leergierige, harde werker voor wie kwaliteit zeer belangrijk is. In een onverwachte situatie blijf je kalm en denk je niet in problemen maar in oplossingen. Tot slot heb je enige ervaring met geautomatiseerde procesbesturing. Ben jij de persoon die we hier omschrijven? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor een bedrijf in de omgeving van Leeuwarden zoeken wij een procesoperator A. Dit bedrijf bewerkt producten voor de voedingsmiddelenindustrie. In de functie van procesoperator ben je samen met drie collega’s verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van de machines. Onder jullie leiding verloopt het productieproces op soepele wijze.

Door jouw ervaring weet op de juiste manier te handelen wanneer de machines eens niet helemaal goed werken. In zo’n situatie hou jij je hoofd koel en voer je kleine mechanische of elektrische reparaties uit zodat de machines binnen de kortste keren weer optimaal draaien. Ook controleer je nauwkeurig of er aan de voedselveiligheidseisen wordt voldaan. Je voert kwaliteitscontroles uit op het gebied van veiligheid en hygiëne. Je werkt hierbij goed samen met jouw collega’s en je teamleider.

We zijn dus op zoek naar een echte teamplayer die over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je laat zien leergierig te zijn en neemt zelf initiatief. Er wordt gewerkt volgens een 5-ploegendienst rooster. We zoeken iemand die voor langere tijd fulltime beschikbaar is.

Functie-eisen

> je hebt een diploma mbo- 3 of 4 voedingsmiddelentechnologie of een diploma Vapro A of B
> je bent woonachtig in de omgeving van Leeuwarden
> je hebt werkervaring met geautomatiseerde procesbesturing
> je bent in het bezit van een heftruckcertificaat

Ben jij de procesoperator waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via