Vacature: Allround hovenier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer 104231

Over de functie

Je bent graag aan het werk in de buitenlucht en je hebt affiniteit met hovenierswerk. Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe en creatieve uitdaging voor aankomend seizoen? Lees dan snel verder.

Wij zijn op zoek naar een grondwerker die tevens creatief is. Als grondwerker houd je je bezig met het onderhouden en aanleggen van zwemvijvers. Je bepaalt de dieptes, zorgt dat de buizen en slangen op de juiste plek liggen en je stort en stukt het beton. Daarnaast ben je creatief in het meedenken en houd je op de juiste manier contact met de klant. Uiteraard weet je de klant te overtuigen van jullie service zodat je daar ook terecht kan voor het onderhoud. Bij voorkeur kun je ook de benodigde elektriciteit aanleggen.

Je komt te werken bij een allround hoveniersbedrijf die ‘het leven in de tuin’ samen met de klant in kaart brengt. Wat de wensen ook zijn; zij maken ontwerpen, leggen tuinen aan of renoveren ze én ze verzorgen het onderhoud van de tuin, zowel voor particulieren en bedrijven.

Wij bieden je een fulltime baan wat zal starten medio maart/april. Je komt te werken in een team van vakmensen die een hart voor hun werk hebben en met passie dit vertalen naar een droomtuin. Salariëring is volgens Hoveniersbedrijf-cao.

Functie-eisen

Voor deze creatieve functie
> ben je fulltime beschikbaar
> heb je ervaring als grondwerker
> ben je in het bezit van je rijbewijs B en beschik je over eigen vervoer

Ben jij dé creatieve grondwerker die wij zoeken? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via