Vacature: Hogedruk- en vacuüm reiniger

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Akkrum
  • Vacaturenummer 103014

Over de functie

Wil jij werken met hightech materieel in een omgeving waar veiligheid op één staat? Ben je daarnaast een harde werker, proactief en gemotiveerd? Dan ben jij de hogedruk- en vacuüm reiniger die wij zoeken!

Als hogedruk- en vacuüm reiniger houd je reactoren, tanks en leidingen schoon. Nog nooit een opslagtank of warmtewisselaar schoongemaakt? Begrijpelijk en ook geen enkel probleem! Wij leiden je op. Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega die jou alle ins en outs van het vak leert. Daarnaast bieden we je ook de benodigde opleidingen en cursussen. Binnen de kortste keren ben je een ware professional. We zoeken nieuwe collega’s voor de vestigingen Delfzijl, Veendam, Akkrum en Emmen.

Functie-eisen

Wie zoeken wij
Wij zoeken een echte aanpakker en doorzetter. Belangrijk is dat je scherp bent en je hoofd goed bij de werkzaamheden houdt. Je werkt immers met gevaarlijke stoffen en groot materieel. Verder is het belangrijk dat je in bezit bent van rijbewijs b en eigen vervoer. Ook handig is een VCA-certificaat of de bereidheid om deze te behalen. Verder ben je flexibel inzetbaar en ben je bereid om over ver te gaan.

Wil jij werken als hogedruk- en vacuüm reiniger bij Reym? Stuur gelijk je cv en wij nemen contact met je op! Abiant Scheemda verzorgt voor Reym de werving- en selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant via 0597 59 11 15 of infoscheemda@abiant.nl

Deel deze pagina via