Vacature: Parttime monsternemer Eurofins-Agro

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104369

Over de functie

Eurofins-Agro Nederland, een internationale speler wanneer het gaat om laboratoriumonderzoek en advies. Zij zijn informatieleverancier en kennispartner voor de akker- en tuinbouw, melkveehouderij en glastuinbouwsector. Met een compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen geven zij ondernemers in de agrarische sector handvatten voor productiezekerheid en rendementsverbetering.

Eurofins-Agro zoekt jou als monsternemer in de omgeving van Winschoten! Tenminste, als jij openstaat voor een baan in de agrarische wereld met veel zelfstandigheid en klantcontact bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is!

Als monsternemer ben je verantwoordelijk voor monstername in zowel de veehouderij als in de akkerbouw. Je neemt monsters van onder andere gewas, mais- en graskuilen. Doordat je veel in het veld werkt sta je dichtbij de klanten en ben je daarmee ook een belangrijke schakel tussen de klant en Eurofins-Agro.

Het is belangrijk dat je op een professionele manier werkt en bereid bent om te leren. Als monsternemer heb je namelijk de nodige kennis over wetgeving en monstername nodig. De monsters die in ons laboratorium in Wageningen geanalyseerd gaan worden, verwerk je op een zorgvuldige manier. Als monsternemer zorg je dat je goed op de hoogte bent en blijft van de producten en diensten van Eurofins-Agro.

Het aanbod
Het gaat om een parttime functie voor circa 15-20 uur per week. We starten met een halfjaarcontract waarna een vast contract en doorgroeimogelijkheden tot de mogelijkheden behoren. Salaris is marktconform en afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond. Let wel: je bent fysiek in staat zwaar werk te verrichten en een flexibele instelling is een must. Door de seizoensinvloeden heeft Eurofins-Agro te maken met pieken.

Functie-eisen

De ideale kandidaat:
> heeft een afgeronde agrarische opleiding op minimaal mbo niveau (zoals MAS)
> heeft relevante werkervaring in de agrarische sector opgedaan
> is in bezit van rijbewijs b
> is woonachtig in de omgeving van Winschoten
> heeft een netwerk in de agrarische sector

Ben jij de monsternemer die wij zoeken? Stuur dan gelijk je cv! Abiant Bedrijfsverzorging verzorgt voor Eurofins-Agro de werving- en selectie voor deze vacature. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Bert Meinardi, Abiant bedrijfsverzorging Bedum. Hij vertelt je er graag meer over. Je kan hem bereiken via bmeinardi@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 303 93 83.

Deel deze pagina via