Vacature: Chauffeur

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 104371

Over de functie

Is rijden jouw passie en ben je graag op pad met diverse transporten? Ben jij daarnaast op flexibele tijden inzetbaar en heb je de vereiste rijbewijzen om als (vrachtwagen) chauffeur te rijden? Dan komen wij graag met jou in contact!

In de functie van chauffeur ben je actief op verschillende transporten bij diverse opdrachtgevers. Je hebt enige ervaring als chauffeur en dat komt goed uit bij het vervullen van deze zelfstandige functie. Als echte aanpakker vind jij het geen probleem om te laden en te lossen. We zoeken iemand die tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar is. Voldoe jij aan deze omschrijving maar ben je nog niet in het bezit van Code 95? Geen zorgen, ook dan komen wij graag met jou in contact om te kijken hoe we jou het beste in kunnen zetten.

Het betreft een functie waarbij je overdag en ’s nachts werkt. Maar dit kan in overleg afgestemd worden. Verder is het mooi meegenomen als je enige ervaring hebt met het besturen van een shovel of heftruck. Let op: Je hoeft dus niet in het bezit van je Code 95 certificaat.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijzen B, BE, C en CE
> je bent in het bezit van je heftruckcertificaat (pre)

Ben jij de chauffeur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via