Vacature: Bouwmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Appingedam
  • Vacaturenummer 104018

Over de functie

Heb je een bouwkundige achtergrond en ervaring als timmerman? Ben je fulltime beschikbaar, flexibel ingesteld en gemotiveerd? Dan is deze baan geknipt voor jou.

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Appingedam zijn we wegens groei per direct op zoek naar een bouwmedewerker. Als bouwmedewerker voer je alle voorkomende werkzaamheden in de verbouw/nieuwbouw uit. Dit zijn klussen binnen en buiten bij particuliere woningen, maar ook herstelwerkzaamheden na aardbevingsschade.

Als bouwmedewerker heb je ervaring in de bouw, zie je het werk liggen en kun je zelfstandig werken. Het betreft een fulltime functie voor een langere periode van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 16.30 uur. Het salaris is volgens de Bouw-cao.

Je komt te werken in een hecht team van medewerker en iedereen gaat met plezier aan het werk. Ben jij toe aan nieuwe uitdaging? Laat dan onderstaand je gegevens achter.

Functie-eisen

> je hebt ervaring in de bouw
> je beschikt over een rijbewijs B

Ben jij de alleskunner die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via