Vacature: Operator Asfalt Productie Westerbroek (APW)

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Westerbroek
  • Vacaturenummer 104330

Over de functie

Wil jij een belangrijke rol spelen in het productieproces van een asfaltcentrale? Waarbij je verantwoordelijk bent voor de productie van hoogwaardig asfalt? Lees dan snel verder.

Voor Asfalt Productie Westerbroek (APW) zijn wij opzoek naar procesoperators. APW is een bedrijf dat zich richt op het produceren van asfalt, waarbij een deel bestaat uit gerecycled asfalt. Daarmee produceert APW duurzaam asfalt.

Over de functie
Als procesoperator asfaltcentrale zorg jij ervoor dat er asfalt gemaakt wordt volgens de juiste richtlijnen, waarbij de kwaliteit, kwantiteit en veiligheid gewaarborgd wordt. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van het productieproces, dit doe je vanuit de controlekamer. De uitdaging in deze functie is het organiseren van de werkzaamheden, op basis van de productieplanning, zodat de asfaltmengels tijdig klaar staan voor de klant. Daarnaast dien je bij storingen snel te kunnen schakelen, het probleem te ontdekken en samen met je collega`s het probleem op te lossen. Verder help je in bepaalde periodes in het jaar mee aan het onderhoud van de installaties.

Functie-eisen

> je beschikt minimaal over mbo 3 werk- en denkniveau en bij voorkeur in de richting van procestechniek of werktuigbouwkunde
> werkervaring als operator is een pre
> je bent bereid om onregelmatig en in weekenden te werken
> je hebt technische inzicht en een flexibele werkhouding
> je bent proactief en een echte teamplayer
> je kunt zelfstandig werken

De opdrachtgever biedt
Om de functie goed te kunnen vervullen en jezelf te ontwikkelen, worden er vakopleidingen en trainingen aangeboden. Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden volgens het cao ‘Bouw en Infra’.

Grijp jij deze kans met beide handen om aan de slag te gaan als operator asfaltcentrale bij APW? Dan zien wij graag je cv! Abiant Scheemda verzorgt de werving- en selectie voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant op het telefoonnummer 0597-591115 of mailen naar vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina via