Vacature: Medewerker akkerbouw de Groot

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bovensmilde
  • Vacaturenummer 104407

Over de functie

Jij hebt affiniteit met de akkerbouw en je bent zo snel mogelijk beschikbaar. Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar een medewerker akkerbouw voor onze opdrachtgever de Groot uit Bovensmilde.

Als medewerker akkerbouw bestaan je werkzaamheden uit het poten van de aardappelen, injecteren, selectie van de aardappelplanten, het rooien, ploegen/spitten, inschuren en het sorteren van de aardappelknollen.

De Groot is een kleinschalig bedrijf waar je veel ervaring op kunt doen. Het is als akkerbouwbedrijf begonnen op de huidige locatie in Bovensmilde. Doordat ze steeds meer verschillende werkzaamheden gingen verrichten op de akkers, hebben ze in de loop van de tijd meer machines aangeschaft. Om de machines zo optimaal mogelijk in te zetten zijn ze naast de akkerbouw ook loonwerk gaan doen met deze machines. De huidige visie is, om naast de genoemde werkzaamheden, te blijven ontwikkelen en investeren om mee te komen met de vraag in de markt en om de identiteit van het bedrijf te behouden.

logohdegroot1
Het betreft een functie voor langere termijn met uitzicht op een vast contract. Het salaris is volgens de Leo-cao.

Functie-eisen

> je hebt minimaal mbo 2 opleiding in de landbouw
> je bent in het bezit van een rijbewijs T
> je woont in de buurt van het bedrijf

Ben jij akkerbouw medewerker die wij zoeken? Dan zien we graag je cv tegemoet.

Abiant Beilen verzorgt voor de Groot de werving- en selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina via