Vacature: Betonboorder

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104422

Over de functie

Heb jij aantoonbare werkervaring als sloper en wil je deze ervaring graag toepassen op een gespecialiseerder niveau? Lees dan wat de functie van betonboorder inhoudt.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leek zijn wij per direct op zoek naar een betonboorder. De naam zegt het eigenlijk al; je houdt je bezig met het zagen, boren en slijpen van betonnen bouwconstructies die gedemonteerd moeten worden. Met jouw ervaring zie je het werk liggen en spring je waar nodig bij om jouw collega’s te helpen bij het opruimen van puin en het demonteren van constructies. Je bent dus iemand die het zware werk zeker niet uit de weg gaat!

De functie is ontstaan door toenemende werkzaamheden bij het bedrijf. Deze fulltime functie is voor langere tijd beschikbaar. De werktijden zijn van 07.00 - 16.30 uur. Maak jij jezelf een onmisbare kracht? Dan behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. De salariëring geschiedt volgens de cao Bouw.

Functie-eisen

> je beschikt over enige ervaring met de werkzaamheden
> je bent in het bezit van een rijbewijs B (BE is een pre)
> je bent in bezit van een VCA- certificaat

Ben jij de betonboorder die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf