Vacature: Chauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Dokkum
  • Vacaturenummer 104439

Over de functie

Ben jij graag onderweg door het hele land en beschik jij over de nodige ervaring als chauffeur op vrachtwagens met een aanhanger? Vindt je het daarnaast geen probleem om doordeweeks in de kost te gaan en wil je graag voor langere tijd aan de slag? Dan hebben wij de perfecte baan als chauffeur voor jou beschikbaar.

Onze opdrachtgever heeft zich gespecialiseerd in de levering en het aanbrengen van kruipruimte isolatie. Zij bieden oplossingen tegen allerlei vochtproblemen die zich hier voor kunnen doen. Als chauffeur vertrek je op maandagen vanaf het kantoor in Dokkum naar de hoofdopslag in Heerlen. Vanuit Heerlen verzorg je per vrachtwagen de distributie van het isolatiemateriaal naar locaties in heel Nederland. Op locatie bij klanten assisteer je waar nodig jouw collega’s die het materiaal specialistisch aanbrengen in de kruipruimtes.

Omdat je door heel Nederland onderweg bent, ben je van maandag tot vrijdag in de kost. Op vrijdagen keer je terug naar het kantoor in Dokkum en kun je genieten van jouw welverdiende weekend. Uiteraard worden jouw doordeweekse overnachtingen voor je verzorgd. Het salaris is in overleg maar is uiteraard afhankelijk van je ervaring als chauffeur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs CE
> je vindt het geen probleem om in de kost te gaan

Ben jij de chauffeur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via