Vacature: Medewerker houtzagerij

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104437

Over de functie

Van dik hout zaagt men planken. En dat is precies wat jij gaat doen! Heb jij ervaring met houtbouw en heb je en een gedreven werkhouding? Dan zoeken we jou! Lees hier wat de functie van medewerker houtzagerij inhoudt.

Onze opdrachtgever in de omgeving van Leek is een specialist in het maken van houten meubels. Met verschillende houtsoorten als basis leveren zij maatwerk voor al hun klanten. In de werkplaats help jij mee met het op maat zagen van houtelementen en met het klaarmaken van het uiteindelijke eindproduct. Bij voorkeur heb je enige ervaring in deze richting zodat je de werkzaamheden op eigen houtje uit kunt voeren. Ook kan het op den duur voorkomen dat je bij klanten langs gaat om de meubels af te leveren.

In de eerste instantie wordt je voor 24 uur per week ingezet. Dit binnen afzienbare termijn echter worden uitgebreid tot een fulltime dienstverband van 40 uur per week. We zetten in op een samenwerking voor de langere termijn.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
> je bent in het bezit van eigen vervoer
> je hebt enige ervaring met houtbouw

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als medewerker houtzagerij? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via