Vacature: Medewerker aanleg graszoden

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 104317

Over de functie

Jij bent iemand die graag de mouwen opstroopt en je bent niet vies van zweet en vieze handen. Je bent een vroege vogel en vriendelijk voor de klanten. Voel jij je aangesproken? Bekijk dan snel onderstaande vacature.

Voor een opdrachtgever in de omgeving Assen zijn we op zoek naar een medewerker aanleg graszoden. Als medewerker graszoden ben je een echte aanpakker en weet je de graszoden op de juiste manier aan te leggen. Je hoeft geen ervaring te hebben maar je wilt het graag leren.

Om als medewerker aanleg graszoden aan de slag te kunnen ben je fulltime beschikbaar (ook de zaterdagen) van maart tot ongeveer oktober. Je vindt het geen probleem vroeg te beginnen en lange dagen te werken. Je bent representatief, communicatief vaardig en in goede fysieke gesteldheid.

Je werkgebied is de horizontale lijn ter hoogte van Utrecht en alles ten noorden daarvan. Zo kom je onder andere ook in Noord-Holland. Je hebt vaak meerdere klussen per dag en bij voorkeur ben je in het bezit van een E achter B rijbewijs. Het eerste half uur van je enkele reis is voor eigen rekening, de rest van de reiskosten zal worden vergoed. Er is een mogelijkheid om overgenomen te worden door de opdrachtgever.

Functie-eisen

Wil je voor deze leuke functie in aanmerking komen, en ben jij een echte aanpakker met ervaring in de groenvoorziening? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via