Vacature: Voorman gww Kramer Metslawier BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Metslawier
  • Vacaturenummer 104399

Over de functie

Kramer Metslawier is op zoek naar een voorman gww! Als klein aannemingsbedrijf voeren zij voor diverse opdrachtgevers vaak grote werken uit op het gebied van grondwerk, het aanbrengen van damwanden en beschoeiing. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.

Als voorman gww geef je leiding aan je collega's. Je kan met enthousiasme de groep aansturen en motiveren. Daarnaast is het in deze rol belangrijk dat je ervaring hebt met het aanbrengen van de rioleringen en deze zelfstandig kan aanleggen. Na het doornemen van een tekening samen met de uitvoerder wordt er van jou verwacht dat je zelfstandig een riooltekening kan lezen en aan de hand van de tekening lijnlasers in kan stellen. Als er geen rioleringswerkzaamheden zijn voer je andere werkzaamheden in het grondwerk uit. De werkzaamheden kunnen dan bestaan uit het aanleggen van drainage, leggen van duikers en het assisteren van de kraanmachinist bij graafwerkzaamheden. Kortom een afwisselende baan!

Functie-eisen

> ervaring bij het aanleggen van riolering
> je bent in bezit van rijbewijs B (E)
> VCA-certificaat, of bereid om deze te behalen

Het aanbod:
> fulltime functie
> uitzicht op een vaste aanstelling
> doorgroeimogelijkheden
> scholingsmogelijkheden
> je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao LEO en is afhankelijk van je opleidingsachtergrond en werkervaring
> de mogelijkheid op bedrijfsvervoer-/ bus

Interesse in deze rol als voorman gww bij Kramer Metslawier? Stuur dan gelijk je cv met motivatie! Abiant Bedum verzorgt de werving en selectieprocedure voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via 050 206 00 92 of vacature@abiant.nl

Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina via