Vacature: Designer

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer 104478

Over de functie

Heb jij gevoel voor detail, ben je creatief en werk je secuur? Ben je daarnaast op de hoogte van de nieuwste trends? Dan ben jij de designer die we zoeken!

In verband met nieuwe ontwikkelingen zijn we voor een opdrachtgever in de omgeving van Assen op zoek naar een designer. Als designer houd je je bezig met het maken van creatieve ontwerpen. Je gaat je verdiepen in het ontwerpen van (licht) reclame, belettering en logo’s op auto’s. Tevens ga je de auto belettering aanbrengen/plakken op auto’s.

Als designer heb je een brede kennis van het programma (Adobe) Illustrator en full color prints. Je kunt zelfstandig werken, je bent representatief en handelt oplossingsgericht.

Wij bieden je een fulltime baan in een ervaren team van specialisten bij een licht & reclame bedrijf. De startdatum is in overleg.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een mbo 4 opleiding
> je hebt kennis van Adobe Illustrator en full color prints
> je hebt bij voorkeur ervaring als designer

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via