Vacature: Opperman bestrating

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104292

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zijn wij op zoek naar een opperman stratenmaker. Ben jij een echte aanpakker en wil je graag in de buitenlucht aan het werk en niet bang voor zwaar fysiek werk? Lees dan snel verder!

De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de stratenmakers. Hierbij moet je denken aan het aan- en afvoeren van materiaal, stenen leggen, glad strijken van het zandbed, de voegen vol zand vegen, het aantrillen van stenen/tegels, op maat maken van stenen/tegels en andere ondersteunende werkzaamheden.

Heb je geen ervaring als opperman stratenmaker, maar ben je wel een echte aanpakker en op zoek naar een baan voor langere tijd dan ontvangen we graag je reactie. De piek ligt tussen april t/m juli.

Wij bieden jou een salaris conform de LEO-cao dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je bent fulltime en op korte termijn beschikbaar
> je bent in het bezit van een VCA-diploma of je bent bereid deze te halen
> je woont in Stadskanaal of in de directe omgeving
> je hebt een B rijbewijs en beschikt over eigen vervoer

Ben jij dé opperman die wij zoeken? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via