Vacature: Stratenmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 104295

Over de functie

Jij hebt kennis van verschillende ondergronden. Je bent sterk en legt met gemak een compleet nieuwe weg of tuin aan. Ben je ook fulltime beschikbaar? Dan ben jij de stratenmaker die wij zoeken!

Als stratenmaker houdt jij je bezig met het aanleggen van straten, stoepen, pleinen en tuinen. Er zijn verschillende soorten bestrating en ieder soort vergt zijn eigen aanpak.

Wij bieden een baan voor langere periode waarbij je op verschillende manieren werkt als stratenmaker. Zo kun je bijvoorbeeld werkzaam zijn bij particulieren. Dit houdt in dat je voornamelijk tuinen aanlegt, of opnieuw (sier) bestraat bij mensen thuis. Dit betekent ook dat je kennis dient te hebben van bijvoorbeeld beplanting, en het plaatsen van schuttingen en vlonders. Verder kun je ingezet worden als stratenmaker in de wegenbouw. Dit zijn vooral de grote projecten, waarin je in veel gevallen werkzaam bent voor de gemeente of voor grote aannemersbedrijven.

Functie-eisen

Voor deze afwisselende functie:
> ben je in het bezit van een rijbewijs B(E) en eigen vervoer
> ben je in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
> ben je woonachtig in de omgeving van Stadskanaal

Ben jij de stratenmaker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via