Vacature: (Leerling) dakdekker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 102783

Over de functie

Ben je een echte aanpakker en heb je geen last van hoogtevrees? Zoek je daarnaast werkzaamheden die het gehele jaar uitgevoerd kunnen worden en wil je voor langere tijd aan de slag? Lees hier waar je als dakdekker aan de slag kunt.

Voor verschillende dakdekkersbedrijven in de regio Groningen zijn wij op zoek naar versterking. Ervaring als dakdekker is mooi meegenomen, maar de wil om te leren is net zo belangrijk. De functies bieden de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je voert werkzaamheden uit als opperman. Denk hierbij aan het aanvullen van pannenkratten en het assisteren van de dakdekkers met het leggen van pannen.

Wil je graag als dakdekker aan de slag maar zie je het niet zitten om in de kost te gaan? Dat is geen probleem! Onze andere opdrachtgever is namelijk vooral actief in het noorden van Nederland. De werkzaamheden zijn fulltime en voor langere tijd.

Functie-eisen

> je hebt geen last van hoogtevrees
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat, of bereid om deze te halen
> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)

Ben jij de (leerling) dakdekker die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Groningen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via