Vacature: Allround medewerker varkenshouderij

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veendam
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104483

Over de functie

Heb jij ervaring in de varkenshouderij of heb je affiniteit met de sector? Voor onze opdrachtgever in de omgeving Veendam zijn we op zoek naar een allround medewerker varkenshouderij. Heb je geen ervaring maar ben je er van overtuigd dat dit bij je past laat het ons weten!

Het gaat om een gesloten bedrijf in de omgeving Veendam. Je gaat je bezig houden met het verhokken van varkens, checken van de gezondheid, het schoonspuiten van de stallen en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Bij gebleken geschiktheid kun je ook ingezet worden op de kraamafdeling voor de verzorging van de biggen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat het werk af komt.

Als allround medewerker varkenshouderij ben je flexibel inzetbaar en bereid om lange dagen te werken. Je bent sociaal- en communicatief vaardig. We bieden je een parttime baan en zijn op zoek naar iemand voor een aantal dagen, aan de hand van je beschikbaarheid wordt je rooster bepaald.

Functie-eisen

> je hebt ervaring of aantoonbare affiniteit met de varkenshouderij
> je kunt zelfstandig werken
> je bent flexibel inzetbaar qua uren
> je hebt bij voorkeur een opleiding in de agrarische sector of varkenshouderij

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan gelijk online! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie neem dan contact op met ons Uitzendbureau in Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via