Vacature: Elektromonteur omgeving Drenthe

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €12,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 104485

Over de functie

Heb je enige jaren ervaring als elektromonteur en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Werk je daarnaast gestructureerd en nauwkeurig? Dan is dit misschien wel de baan die je zoekt. Heb je geen ervaring maar wil je het graag leren? Lees dan ook verder.

Een elektromonteur, elektricien, monteur elektrotechniek of monteur elektrotechnische installaties is iemand die gespecialiseerd is in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties.

De werkzaamheden die jij als elektromonteur in de omgeving Drenthe gaat uitvoeren is het aanleggen van elektrotechnische installaties, je trekt kabels en je richt je op de aanleg van elektra, data en beveiliging. Je werkt hierbij geheel zelfstandig.

Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden conform cao-metaal en techniek passend bij jouw opleiding en ervaring.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde mbo 2 opleiding richting elektrotechniek
> je bent flexibel inzetbaar op de verschillende projecten
> je beschikt over eigen vervoer
> je bent in bezit van een geldig VCA-certificaat

Herken jij je in bovenstaand profiel of ken je iemand die bij dit profiel past? Neem contact op met Uitzendbureau Techniek op 050 206 0200 of mail je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via