Vacature: Productiemedewerker houtskeletbouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Vacaturenummer 102615

Over de functie

Je bent een echte aanpakker die het werk ziet liggen. Je voelt je thuis in een productieomgeving en je wil samen met je collega's een goed product afleveren. En dat komt goed uit! Iemand met jouw mentaliteit kunnen wij goed gebruiken als productiemedewerker.

Houtskeletbouw is dé toekomst als het gaat om duurzaam bouwen omdat hier gekeken wordt naar milieuaspecten, logistiek, maatwerk, kwaliteit en energiezuinigheid.

Vanwege uitbreiding in capaciteit is onze opdrachtgever in de omgeving Assen op zoek naar een ervaren productiemedewerker voor de fabricage van diverse houtskeletbouwpanelen (dakconstructies, dakkapellen etc.). Je komt te werken bij een jong, professioneel en groeiende organisatie. Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> Je bent fulltime beschikbaar
> Je hebt ervaring als productiemedewerker en bij voorkeur in de houtskeletbouw
> Je bent in het bezit van VCA (of bereid deze te halen)
> Je kunt goed met computers overweg
> Je bent in het bezit van rijbewijs B

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via