Vacature: Akkerbouwmedewerker pootgoed

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Winsum
  • Vacaturenummer 104496

Over de functie

Als akkerbouwmedewerker ga je aan de slag bij een vooruitstrevende speler wanneer het gaat om pootgoed. Zo maakt het akkerbouwbedrijf gebruik van digitale groeisensoren en kunnen zij digitaal de vochtigheid van het pootgoed meten. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Winsum. Totaal hebben zij rond de 85 hectare aan pootgoed.

Nu hebben zij een vacature voor een akkerbouwmedeweker. Ervaring in deze rol is handig, maar zeker geen vereiste. Inzet is belangrijker dan kennis.

In deze rol als akkerbouwmedewerker help je mee met het klaarmaken van het land. Je helpt mee met freesen, werkt met GPS, maakt een selectie uit het pootgoed en helpt met het rooien van aardappelen. In de winterperiode sorteer je de aardappelen.

Functie-eisen

> je hebt rijbewijs B en eigen vervoer
> je bent in bezit van een trekker rijbewijs
> je hebt affiniteit met pootgoed

Het gaat om een structurele fulltime functie. Je start in het voorjaar van 2019, de exacte datum is in overleg.

Ben jij onze nieuwe akkerbouwmedewerker pootgoed? Dan horen we graag van je! Stuur je cv met motivatie op naar vacature@abiant.nl

André Sturkenboom, agrarisch accountmanager van ons uitzendbureau Bedum weet alles over deze opdrachtgever en de werkzaamheden te vertellen. Wil je meer weten? Hij is bereikbaar via asturkenboom@abiant.nl of op het telefoonnummer 06 105 359 18.

Deel deze pagina via