Vacature: Akkerbouwmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €10,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104513

Over de functie

Heb je ervaring als akkerbouw medewerker, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je woonachtig in de omgeving van Emmen? Bekijk dan snel de vacature akkerbouw medewerker!

Als akkerbouw medewerker kan het werk voorkomen op alle soorten van agrarische bedrijven waar akkerbouwgewassen worden verbouwd t.b.v. telen, oogsten en/of verwerken van plantaardige producten in de volle grond en/of kasomgeving. De werkzaamheden kunnen plaats vinden op de teeltlocatie (binnen en buiten) en in een loods. Ze zijn overwegend routinematig van aard, waarbij de handelingsvrijheid wordt ingegeven door de volgorde van werkzaamheden. Procedures, voorschriften en opdrachten zijn leidend. De focus ligt op het uitvoeren van taken, waarbij de werkwijze vast staat.

De medewerker akkerbouw die wij zoeken houd zich voornamelijk bezig met het poten van de aardappelen, injecteren, selectie van de aardappelplanten, het rooien, ploegen/spitten, inschuren en het sorteren van de aardappelknollen.

Het betreft een functie voor langere termijn voor het hele jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris is volgens de Open Teelten-cao.

Functie-eisen

> je hebt minimaal mbo 2 opleiding in de landbouw
> je bent in het bezit van een rijbewijs B en T
> je woont in de buurt van het bedrijf

Ben jij dé akkerbouwer die wij zoeken? Reageer dan met je cv op deze vacature akkerbouw medewerker! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via