Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 102605

Over de functie

Ben jij een bedreven monteur landbouwmechanisatie met passie voor het vak? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou.

Als landbouwmechanisatiemonteur werk je aan landbouwvoertuigen en -machines waarbij de nadruk ligt op trekkers. Je informeert klanten met betrekking tot onderhoud, overlegt reparaties en geeft waarnodig advies. Je zorgt dat de machines altijd in goede staat van onderhoud verkeren. Daarnaast behoren ook de nodige administratieve verwerkingen tot jouw takenpakket. De werkzaamheden verricht je in de werkplaats en indien nodig op locatie.

Onze opdrachtgever houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met landbouwtechniek in Noord-Nederland.

Het betreft een fullitme functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort. Overname door onze opdrachtgever behoort tevens tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als monteur landbouwmechanisatie met de nadruk op trekkers. Zelfstandigheid, flexibiliteit en collegialiteit staat bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Je beschikt over een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling waardoor klantrelaties kunnen worden opgebouwd en onderhouden. Je bent daarnaast in het bezit van rijbewijs B(E), eigen vervoer en woont in de regio Noord-Nederland.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek (050 206 0092). Ben jij de kandidaat die we voor deze vacature monteur landbouwmechanisatie zoeken? Dan zie wij graag je cv en motivatie tegemoet op vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via