Vacature: Opperman Stratenmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104517

Over de functie

Stenen klaarzetten, grond afrijden, het ondersteunen van de stratenmaker. Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die jij als opperman stratenmaker verricht. Voor vacature opperman stratenmaker in de buurt van Scheemda zoeken wij een medewerker met een hands-on mentaliteit. Samen met je collega stratenmaker ga je op pad en werk je door de gehele provincie Groningen. Belangrijk is dat je per direct fulltime beschikbaar bent.

Waar je gaat werken? Een groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren bekend staat in de provincie. Zij werken voor zowel bedrijven, de overheid en particulieren. Zij bieden klanten een volledige dienstverlening, bestaande uit: ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorziening projecten. Vanaf ontwerp tot realisatie van projecten worden zij ingeschakeld. Ook pakken zij renovatieprojecten en een stukje beheer op voor zowel de lange als korte termijn. Belangrijke pijlers voor het bedrijf zijn: kwaliteit, service en flexibiliteit richting klanten.

Wij bieden jou een salaris conform de cao Hovenier dat aansluit op jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Het gaat om werk voor het komende seizoen, tot ongeveer oktober.

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk- en denkniveau
> je hebt aantoonbare ervaring als opperman
> je bent in bezit van een geldig VCA-certificaat
> je bent in bezit van rijbewijs b
> je bent in staat fysiek zwaar werk te verrichten

Is deze vacature stratenmaker opperman jou op het lijf geschreven? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau. Dat kan op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via